מרק מיסו וסרטן

מנהל הפורום

שף שרון ארצי

שף פרטי ויועץ קולינארי המתמחה בתזונה מבריאה ובריאה, מפתח עקרונות "התזונה לחיים בריאים".

שף מוסמך ע"י בית הספר לאמנות קולינארית בקיימברידג' מסצ'וסטס שבארה"ב.

הבריא ממחלת הסרטן ע"י שילוב של רפואה מודרנית ותזונה מבריאה ובעקבות כך התמחה ברפואה בריאה ומבריאה.

מידע נוסף שרון ארצי

כתבות ומאמרים

מתכוני בריאות

פורומים

יצירת קשר

מרק מיסו וסרטן

באדיבות מיכל מיסו עודכן לאחרונה 20/02/2009 03:32
חזור ל - פורום תזונה לחיים בריאים

מרק מיסו וסרטן

נשלח על ידי מיכל מיסו נכתב ב 16/02/2009

שלום, שמי מיכל אימי חולה בסרטן כבר כמה שנים. מצבה התדרדר לאחרונה. היא אוכלת מעט מאוד ובעיקר מזון בצורת מחית או נוזלי. היא התחילה להוסיף מיסו למרק שלה כיוון שאמרו לה שזה מאוד מזין. אתמול מטפלת אחרת אמרה לה שמרק מיסו מסרטן. האם ידוע לכם האם המיסו תורם או מזיק לחולת סרטן? תודה מראש, מיכל.

Re: מרק מיסו וסרטן

נשלח על ידי שף שרון ארצי מנהל חטיבת התזונה במכון אברהמסון נכתב ב 16/02/2009

מיכל שלום

אשמח לקבל עוד פרטים על המחלה של אמך, ישנם מזונות מסויימים המתאימים לסוגיםשונים של מחלות הסרטן. לדוגמא, ישנם מזונות בעלי אסטרוגן גבוה אשר במקרה של סרטן השד הם לא מומלצים. כמו כן אוכל לעזור לכם ולהתאים מזונות מומלצים ספציפיים למחלה של אמך במידה ואקבל יותר מידע.

המשך יום טוב

שף שרון ארצי

נשלח על ידי מיכל מיסו נכתב ב 17/02/2009

נשלח על ידי מיכל מיסו נכתב ב 18/02/2009

שרון, הי

קיבלנו תשובה ממקור מוסמך אחר שמיסו הוא טוב לסוגי סרטן שונים אבל לא לכאלה שנוצרו בעקבות חוסר איזון הורמונלי ולכן המליצו לאימא שלי לא לצרוך אותו יותר.

תודה,

מיכל

נשלח על ידי שף שרון ארצי מנהל חטיבת התזונה במכון אברהמסון נכתב ב 20/02/2009

מיכל שלום

אני שמח שקיבלת תשובה ואני מסכים איתה מאוד. נשאלתי על צריכת סויה וחלב סויה ובה יש הסבר נוסף. כמו כן פרסמתי כתבה על ה "מיסו" ושם תוכלי לקבל עוד מידע  במידה וחסר לך.

לשאלות נוספות אשמח לענות ולעזור במקרה הספציפי של אימך.

מסרי לה החלמה מהירה והרבה בריאות

המשך יום נפלא

שף שרון ארצי