עבודת חקר

מנהל הפורום

שף שרון ארצי

שף פרטי ויועץ קולינארי המתמחה בתזונה מבריאה ובריאה, מפתח עקרונות "התזונה לחיים בריאים".

שף מוסמך ע"י בית הספר לאמנות קולינארית בקיימברידג' מסצ'וסטס שבארה"ב.

הבריא ממחלת הסרטן ע"י שילוב של רפואה מודרנית ותזונה מבריאה ובעקבות כך התמחה ברפואה בריאה ומבריאה.

מידע נוסף שרון ארצי

כתבות ומאמרים

מתכוני בריאות

פורומים

יצירת קשר

עבודת חקר

באדיבות melissa עודכן לאחרונה 03/03/2012 19:54
חזור ל - פורום תזונה לחיים בריאים

עבודת חקר

נשלח על ידי melissa נכתב ב 06/02/2012
שלום, שמי מליסה ואני תלמידה בכיתה ח' בבית הספר יהל"ם ברמת גן. במסגרת שיעורי מדעים אנו מבצעים עבודת חקר בנושא בריאות, הנושא שלי הוא סרטן. אני מתמקדת בעיקר בנושא סרטן, פעילות גופנית ותזונה בריאה. אשמח לבצע ראיון עם אחד הרופאים המומחים בפורום זה. אני מקווה שתגיבו להודעה זו בהקדם. להלן שאלות הריאיון : 1. האם תזונה בריאה ופעילות גופנית יכולים למנוע סרטן ? 2. האם יש מזון שגורם \ מאיץ סרטן ? מהו ? 3. באיזו מדינה מחלת הסרטן נפוצה ביותר ? 4. אילו תופעות לוואי מופיעות לאחר ההחלמה ממחלת הסרטן ? 5. האם סיכוי התמותה של חולי הסרטן בעלי אורח חיים לא בריא גבוה יותר ? 6. האם אנו יכולים למנוע סוגים שונים של סרטן ? כיצד ? 7. הקיימת תזונה מיוחדת לחולי סרטן? מהי ? 8. האם יש לחולי סרטן מזון שאסור להם לאכול ? מהו ?

Re: עבודת חקר

נשלח על ידי שף שרון ארצי מנהל חטיבת התזונה במכון אברהמסון נכתב ב 03/03/2012

שלום מליסה

קראתי את בקשתך ואני אשמח מאוד לעזור לך ולענות על השאלות. אינני רופא אך אני אוכל לתת לך את הצד שלי בנושא. במידה ותרצי, תוכלי ליצור עימי קשר בפלאפון 0544675753

המשך יום נפלא

שרון ארצי

שף ומנהל חטיבת התזונה

מכון אברהמסון

Re: עבודת חקר

נשלח על ידי שף שרון ארצי מנהל חטיבת התזונה במכון אברהמסון נכתב ב 03/03/2012

שלום מליסה

קראתי את בקשתך ואני אשמח מאוד לעזור לך ולענות על השאלות. אינני רופא אך אני אוכל לתת לך את הצד שלי בנושא. במידה ותרצי, תוכלי ליצור עימי קשר בפלאפון 0544675753

המשך יום נפלא

שרון ארצי

שף ומנהל חטיבת התזונה

מכון אברהמסון