המיסו שמגיע לישראל

מנהל הפורום

ד"ר שחר לב-ארי PhD

מנהל המחקרים, יחידה לרפואה משלימה, בי"ח איכילוב.

מנהל תכנית נקודת מפנה – רפואה משולבת ואיכות חיים לחולי סרטן. התמחה בשילוב צמחי מרפא ותרופות לסרטן, וזכה בפרסים על מחקריו בנושא.

חבר ומרצה באיגוד האמריקאי לרפואה אינטגרטיבית וסרטן ובעל מאמרים מקצועיים רבים בעיתונות מדעית בינלאומית.

מבקר העמותה הישראלית לרפואה סינית.

מידע נוסף

תזונה וסרטן

פורום צמחי מרפא

צמחי מרפא

המיסו שמגיע לישראל

באדיבות ערן אביב עודכן לאחרונה 24/09/2010 10:14
חזור ל - פורום סרטן צמחי מרפא ורפואה משלימה

המיסו שמגיע לישראל

נשלח על ידי ערן אביב נכתב ב 24/09/2010

שלום  לכולם   לאחר ברור מעמיק   ובדיקה של מיסו בעולם התברר לי שהמיסו שמגיע לישראל לא פעיל  מסתבר שמיסו אמיתי שמכיל אנזימים ויטמינים ופרוביוטיקה אמור להימצא בקרר 

לפני כ3 חודשים נסעתי לקנדה לביקור משפחתי   בהגיע מייד חפשתי את חניות הבריאות בסביבה  מאחר ואני צמחוני שמקפיד ל תזונה בריאה  בהגיעי לחנות ראיתי על מדפי המקרר מיסו מקורר מראה שאינו קיים בישראל למיטב ידעתי לאחרר המרק הראשון גיליתי תגובה מדהימה  מערכת העיכול של פעלה באופן מציון להדהים ופשוט הופתעתי מהשפעול המוצר למשך חודשיים אכלתי יום יום מהמיסו וגיליתי שהבריאות שלי משתפרת פלאים ומאחר שלפני הנסיעה נהגתי לאכול מהמיסו  הנימכר בישראל שלא גרם שום שינויי   נדהמתי לגלות שכל הדברים הטובים שהמיסו עושה באמת קיימים    בקצור גליתי שהמוצר של חברה AMANO שנימצאת בוונקובר קנדה עושה פלאים ומיוצר בדרך מסורתית נקייה ואורגנית הינו מוצר פלאים ממשך!!!

מיד בהגיעי להשראל חפשתי את המוצר ויש ולצערי לא מצאתי אותו    מאחר ולמיסו יש זיקה ידוע בעזרה לשיקום מע העיכול אצל חולים  שמקבלים הקרנות אני מוצא לנכון לפרסם את העניין בפורום זה                    אני לא יבואן  ואין לי מושג אייך עושים זאת    אשמך לקבל הרעיונות