קנביס רפואי
קנביס רפואי
נשלח על ידי ליה נכתב ב 30/03/2009
לכבוד ד'ר שחר לב ארי
שלום רב
אני סובלת כבר מ'ס שנים מהיפרפרלקטינמיה ללא אדנומה של ההיפופזה
בעיה זו הובחנה בעיקבות כאבי ראש, הקאות ובחילות קשות שלא ניתן לעצור אותם שגרמו לביקורים רבים בבתי חולים הייתי מטופלת בתרופות נוגדי הקאות מאותם משפחת תרופות שניתנות לחולי סרטן בעיקבות כימוטרפיה
אך כאשר הובחנה הבעיה של הפרולקטין היתי צריכה להפסיק את נטילת התרופות נוגדי ההקאות מסיבה שהן מעלות את רמת הפרולקטין
ונתנו לי תרופה בשם דוסטינקס שמטרתה להוריד את רמות הפרולקטין אך גורמת לתופעות לוואי נוראיות בנוסף להחמרת ההקאות שלא היתה דרך קונבנציונלית לעצור אותן ,
וכיום אני ללא טיפול תרופתי בעקבות תופאות הלוואי
קיבלתי מרשם לרונבין שזו תרופה המכילה את החומר הפעיל בקנביס להפסקת הבחילות והקאות אך תרופה זו קשה להשגה ועלותה כ–1900 שח לחודש
בעיקבות זאת חקרתי בנושא צימחי מרפא ונחספתי למחקרים רבים שהוכיחו שקנביס רפואי מוריד ומייצב את רמת הפרולקטין מקל בבחילות והקאות וגם בכאבי ראש (ואפילו באסטמה שמימנה אני גם סובלת) הבעיה היא שכנביס לא חוקי במדינת ישראל, אך המדינה מכירה בשימוש לצרכים רפואים , אני עומדת בקרטריונים לקבלת המרשם אני רק לא מוצאת רופא מומחה שאין לו הסתיגויות אידיאולוגיות מטיפול מסוג זה ושיסכים לתת לי המלצה למשרד הבריאות
צריכה את עזרתך במציאת רופא מומחה
בתודה מראש
ליה
liafairy@windowslive.com
Re: קנביס רפואי
נשלח על ידי ד"ר שחר לב-ארי נכתב ב 01/04/2009ליה שלום,
כדי לקבל את הקנביס הרפואי עליך להצטייד במרשם מאת הרופא המטפל שלך ולשלוח אותו לאישור לממונה על הנושא מטעם משרד הבריאות ד"ר יהודה ברוך (המשמש גם כמנהל אברבנאל)..
בברכת בריאות
ד"ר שחר לב-ארי