שלום מיכל
מנהל הפורום

מנהלת הפורום

מיכל בוקר

מטפלת ומורה הוליסטית מזה 14 שנים בתחומים שיאצו, הילינג, אבני מרפא וקריסטלים, רייקי,

ביו אנרגיה ודמיון מודרך.

מיכל כתבה שלושה ספרים אשר עוסקים בתחום הריפוי והמדיטציות הנוגעות לתחומי עיסוקה.

מיכל כתבה את הספרים  "אור – מדיטציות קסומות להורה ולילד" בהוצאת ידיעות אחרונות.

"הבחירה בחיים"
"מפתח הסודות"

מיכל מנחה בהתנדבות קבוצות של אנשים המתמודדים עם מחלת הסרטן

הבחירה בחיים היא בידיכם.
מידע נוסף

מדור " המרפא שבי "

פורומים

יצירת קשר

שלום מיכל

באדיבות רעות עודכן לאחרונה 05/12/2011 20:05
חזור ל - פורום המרפא שבי ל"ריפוי עצמי"

שלום מיכל

נשלח על ידי רעות נכתב ב 04/12/2011

Re: שלום מיכל

נשלח על ידי מיכל בוקר נכתב ב 05/12/2011

רעות נכתב על-ידי

לפני הכל, קראתי את סיפור ההחלמה שלך וממש עוררת השראה. כל הכבוד לך וברכות על ההצלחה! 

רציתי להתייעץ איתך בנוגע למצב הבריאותי של אבא שלי. לפני כשנה התבשרנו שאבי חלה בסרטן שלפוחית השתן. עד היום עבר שני ניתוחים להסרת גידולים וברוב יעבור אחד נוסף. היום (כן כן, ממש היום) הסרטן דפק שוב על דלתנו, אבי לקה בסרטן מעי-הגס. עדיין לא ידוע מה שלב במחלה (או שלא ידעו אותי) אבל מקריאות חוזרות ונשנות של מאמרים הבנתי שזהו אחד הסרטנים השכיחים ויחד עם זאת המסוכנים שקיימים.

פרט קטן ששכחתי לציין-הוא בגיל 59 ומעשן קרוב ל40 שנה. ניסה להפסיק כמה פעמים (ללא סיוע מקצועי) וכשל. נכון להיום (היום ממש) הוא לא נגע בחפיסת הסיגריות, כנראה בגלל השוק מהבשורה. אבי אדם די עקשן,  קשה לי לדמיין אותו עושה שיאצו או דמיון מודרך אבל הייתי רוצה לנסות לגרום לו להיות פתוח לשיטות לא קובנציונליות. חשבתי אולי לשים בחדר השינה שלו מן מפל מים קטן כזה או חפץ שישרה מעט שלווה בחדר, או לקנות ספר מסוג הספרים שלך..אני לא יודעת מה ואיך אבל אני מאוד רוצה לנסות משהו ואני יודעת שיש לי יכולת השפעה עליו ויש לזה סיכוי. רק שהרעיון לא יהיה לו קיצוני מדי. (אגב, אם זה משנה הוא אדם דתי)

תודה.

רעות,21.

הי רעות,

אני מצטערת לשמוע על אבא. אני בוחרת לכוון אותך על מנת לעזור לו כמה שיותר. אני חושבת שאת צריכה לדעת שאדם שהסרטן מבקרו בפעם השלישית מוכן לשמוע ולעשות דברים שלא היה מוכן להם קודם (כמו לדוגמה להפסיק לעשן). לכן אני חושבת שעלייך להציע לו והוא כבר יחליט מה לבחור מתוך הסל שתגישי. דמיון מודרך נחשב ככלי ריפוי מספר 1 בריפוי סרטן. בדיסק הבחירה בחיים יש דמיון מודרך לריפוי סרטן מעי גס ודק ונראה לי שזה יכול להתאים כי יהיה לו יותר קל לדמיין תוך כדי הקשבה. ההנחיה קיימת גם בספר הבחירה בחיים, אבל בואי קודם נראה איך הוא מסתדר עם הדיסק.

שהיהי בהצלחה, בריאות ובשורות טובות