לשכנע את אישתי
מנהל הפורום
רמי רומנובסקי
תפקיד: מנחה ראשי ברשת אלן קאר ישראל "הדרך הקלה להפסיק לעשן"

רקע: יליד 73, מעשן לשעבר שהפסיק לעשן בשיטת אלן קאר והחליט בעקבות השינוי להביא את השיטה לארץ.

השיטה מתמקדת בהבנת מנגנוני ההתמכרות לניקוטין והשתחררות מהתלות ללא שימוש בתחליפים, תרופות או גימיקים.

מידע בתחום
עישון

גמילה מעישון

גמילה מעישון

לשכנע את אישתי

באדיבות מאיר סוויסה עודכן לאחרונה 17/05/2010 11:13
חזור ל - פורום גמילה מעישון

לשכנע את אישתי

נשלח על ידי מאיר סוויסה נכתב ב 10/05/2010

שלום, אני ואישתי נשואים כבר מעל ל15 שנים. אני לעולם לא עישנתי,והיא מעשנת כבדה. עד עכשיו זה לא הפריע לי,אבל עכשיו כשהילדים שלנו מתחילים להתבגר,אני מעדיף שלא יהיה בסביבתם סיגריות,כדי שהם לא יתפתו גם להתחיל לעשן. ניסיתי לשכנע אותה לעשות הפסקת עישון ואפילו מצאתי מכון מומלץ לזה,אבל היא אומרת שהיא לא מסוגלת. היא איימה שאם אני מזכיר שוב את כל עניין הגמילה,היא תיקח את הדברים שלה ותעזוב אותי. יש לכם המלצות איך אני יכול לשכנע אותה להפסיק לעשן? היא פשוט לא מקשיבה לי.

Re: לשכנע את אישתי

נשלח על ידי רמי רומנובסקי נכתב ב 17/05/2010
מאיר שלום כמעשן לשעבר אני מכיר את הקושי. כשדוחקים במעשנים להפסיק זה מייצר את האפקט ההפוך וגורם להתנגדות. לכל המעשנים יש קונפליקט תמידי עם העישון והלחץ של הסביבה רק מקשה עליהם. אני מציע לך לשוחח איתה על הנושא ולשמוע ממנה מה היא עוברת, שאל אותה מה העישון נותן לה, מדוע היא לא רוצה להפסיק. זכור שבבסיסו של דבר הגורם המשמעותי ביותר שמונע ממעשנים להפסיק זה הפחד מהחיים בלי סיגריות. תוכל גם להציע לה לבוא לערב מבוא אצלנו ולשמוע על הפסקת עישון ללא מחוייבות, בקש ממנה רק להקשיב ולהחליט לבד. אם זה יעניין אותך פנה למשרדנו: אלן קאר - הדרך הקלה להפסיק לעשן 03-6212525