מעשנת בהפסקות כבר 15 שנה
מעשנת בהפסקות כבר 15 שנה
נשלח על ידי איריס נכתב ב 17/06/2008
רמי שלום - האם אוכל לנסותלבד שכן במצבי לחץ אני נטוה לעשן יותר, כמו כן האם יש חומר קריאה אשר מומלץ , אני רוצה לתת לבן שלי משהו מזעזע כדי שיאפס אותו
Re: מעשנת בהפסקות כבר 15 שנה
נשלח על ידי רמי רומנובסקי נכתב ב 18/06/2008איריס שלום,
תמיד ניתן לנסות להפסיק לעשן לבד ואני מעודד לעשות זאת, צאי לדרך ותראי איך את מסתדרת. חשוב לציין שמחקרים מראים שאחוזי ההצלחה לגמילה מעישון עולים אם היא מתבצעת במסגרת מקצועית.
הרעיון דומה לתיקון תקלה חמורה במחשב, באופן עקרוני אם ננסה דברים שונים נוכל תוך פרק זמן מסויים לתקן את הבעיה, אולם ברוב המקרים הדבר יגזול מאיתנו זמן רב, תסכולים וייצור בעיות אחרות. לעומת זאת איש מקצוע מומחה בתחומו יוכל לסייע לנו לפתור את הבעיה במהירות רבה יותר וללא תופעות לואי.
בנוגע לבנך ולהפחדה בכלל, כפי שאת יודעת הפחד מנזקים ומחלות אינו מסייע להפסיק לעש. בנוסף לכך אם תגידי לבן נוער לא לעשות משהו בגלל שהוא מסוכן וממכר מן הסתם הוא יעשה זאת רק בכדי להתמרד. הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות זה לתת לו דוגמא אישית.
נשלח על ידי ניצן אלמוג נכתב ב 24/08/2008איריס שלום
שמי ניצן ואני עובדת בערוץ הבריאות ועושה מחקר על גמילה מעישון. אני מחפשת משפחה שבה אחד ההורים מעשנים ואחד הילדים מעשן גם.
אשמח אם תצרי איתי קשר לצורך תחקיר.
תודה רבה ויום טוב,
ניצן 054-5873412
נשלח על ידי galiachoen01 נכתב ב 31/05/2010ניסיתי להיגמל כבר כמה פעמים אך ללא הועיל, אני הולכת לנסות את השיטה של דיקור סיני .
מקווה שזה יעבוד !!! מה אתה אומר על כך?