תמיכה ברשת לחולות צעירות
גיא תבורי - מנהלי הפורום

גיא תבורי, התמודד עם לימפומה מסוג הודג'קינס שלוש פעמים. החליט לקחת את נסיון חייו ולהפוך אותו להזדמנות ולשליחות,           כיום גיא תבורי מייסד ומנחה קבוצות תנופה- קבוצות העצמה למתמודדים עם סרטן, מרצה בבתי ספר, ובהתנדבות מול קבוצות מתנדבים בבתי חולים, עוסק במפגשים פרטניים, מלווה, תורם, ובכל הזדמנות המתאפשרת מראה שניתן להתמודד ולחיות את החיים במלוא העוצמה.

תמיכה נפשית

תמיכה נפשית

תמיכה ברשת לחולות צעירות

באדיבות CHOOSH44 עודכן לאחרונה 02/11/2010 01:47
חזור ל - פורום תמיכה נפשית לחולי סרטן

תמיכה ברשת לחולות צעירות

נשלח על ידי CHOOSH44 נכתב ב 29/05/2010

הפורום הזה עדיין פעיל??

אני בחורה בת 31 מאיזור המרכז חולה בסוג סרטן די נדיר במצב מתקדם. אחרי שני ניתוחים ושני מחזורי כימו' שכשלו. אני מטופלת במחלקה גניקו- אונקולוגית ומרגישה שם די בודדה מאחר ומרבית החולות מבוגרות ממני בשנים לא מועטות. מאז שחליתי (לפני כשנה) אני מחפשת פורום- קב' של בנות חולות בטווח הגילאים שלי על מנת שנוכל להוות מקור תמיכה, יעוץ ועזרה אחת לשניה. האם ידוע לכם על פורום שכזה? (וירטואלי או "אמיתי")

ובכלל, למה נראה  כי הנישה של תמיכה ברשת לחולי סרטן לוקה בחסר או שמא רק אני לא מצאתי את האתר המתאים?

Re: תמיכה ברשת לחולות צעירות

נשלח על ידי עו"ס שרית אופק-הבר נכתב ב 04/06/2010

שלום לך,

תודה על פנייתך וכל הכבוד על המאמצים שאת עושה כדי להשיג לעצמך את התמיכה לה את זקוקה.אני מבינה את הקושי להתחבר כאישה צעירה לנשים מבוגרות יותר, החוויה היא שונה.

אני מניחה שאם סרקת את הרשת בחיפושים, יהיה לי קשה לחדש לך, אבל בכל זאת שני רעיונות שאולי לא נתקלת בהם:

אני יכולה להמליץ לך על אתר בשם "ממאיר", שהוא אתר שנוסד בעצם על ידי צעירים ועבור צעירים. יש שם כמה פורומים, לא משהו ספציפי לבנות עד כמה שראיתי, אבל אולי את יכולה בעצמך לפתוח פורום כזה. בכל מקרה, הקהל שם בהחלט צעיר ממה שבדרך כלל באתרים כאלה.

ישנה עמותה בשם "תשקופת", אשר מתמקדת בעזרה בהתמודדות עם מחלות קשות דרך טיפולים פרטניים, קבוצתיים וכן קבוצות תמיכה ופעילויות שונות שהם מארגנים. הם עובדים די חזק באזור המרכז ובירושלים עד כמה שידוע לי. הפעילויות והקבוצות שלהם הם במחירים סמליים. פשוט חפשי תשקופת בגוגל.

אני מתארת לעצמי שאת האגודה למלחמה בסרטן כבר הכרת, אז בטח את יודעת שגם להם יש קבוצות תמיכה, יכול להיות שיש להם גם משהו ייעודי לנשים צעירות, נשמע לי הגיוני, אבל בטח כבר בדקת את זה.

אם אשמע על מידע נוסף אצרף אותו לכאן בהמשך. מקווה שתמצאי לך מרחב נוח ותומך כמו שאת מחפשת.

אני כאן אם תרצי לפנות שוב.

מאחלת לך הרבה כוח ואומץ (נדמה לי שלא חסר לך, אבל תמיד טוב עוד) וכמובן בריאות.

שרית

נשלח על ידי טלי פאולה נכתב ב 31/08/2010

CHOOSH44 נכתב על-ידי

הפורום הזה עדיין פעיל??

אני בחורה בת 31 מאיזור המרכז חולה בסוג סרטן די נדיר במצב מתקדם. אחרי שני ניתוחים ושני מחזורי כימו' שכשלו. אני מטופלת במחלקה גניקו- אונקולוגית ומרגישה שם די בודדה מאחר ומרבית החולות מבוגרות ממני בשנים לא מועטות. מאז שחליתי (לפני כשנה) אני מחפשת פורום- קב' של בנות חולות בטווח הגילאים שלי על מנת שנוכל להוות מקור תמיכה, יעוץ ועזרה אחת לשניה. האם ידוע לכם על פורום שכזה? (וירטואלי או "אמיתי")

ובכלל, למה נראה  כי הנישה של תמיכה ברשת לחולי סרטן לוקה בחסר או שמא רק אני לא מצאתי את האתר המתאים?

היי

זאת הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורוםת מקווה שהתשובה תגיע אליך. הסיפור שלי מאוד דומה לשלךץ ילדתי בתחילת השנה וחודשיים לאחר מכן הובחן אצלי סוג מאוד נדיר של סרטן. גם עברתי שני קורסים ומאז אני מחפשת קבוצה מתאימה או אפילו מישהי  שתבין מה עובר עליץ אם מצאת קבוצה של צעירות, תגידי לי, אשמח להצטרף.

נשלח על ידי מורן נכתב ב 02/11/2010

היי

אני כולכך מבינה אותך אני בת 25 וגם אני מרגישה כאילו אין באמת מספיק תמיכה או הכרה בחולים הצעירים בגילאים שלנו..

יש מקור תמיכה אחד שאני מכירה שזה קבוצה תמיכה של האגודה למלחמה בסרטן זאת קבוצה שמיועדת בעיקרון לבני 20-30 אני חושבת שאולי כדאי לך לנסות לבוא תכנסי לאתר של האגודה ותחפשי את הטלפון של אורית העובדת הסוציאלית שאחראית על הקבוצה . אני הולכת למפגשים האלו ואני ממש מרוצה.