הצלת חיים של אימי
הצלת חיים של אימי
נשלח על ידי איזבלה נכתב ב 13/05/2009
אני מבקשת לשמוע ממך לייעוץ .
נכון להיום – אימי לוקחת 43 כדורים ליום + זריקות פעמיים בשבוע כדי להמשיך לחיות ,כדי להמשיך להחזיק מעמד.
אני בת יחידה , אבא שלי נפטר לפני 14 שנה.
בגלל ההוצאות הגדולות על תרופות של אימי, הגענו למצב מאוד קשה , שאפילו אין לנו אוכל בבית . כל האחריות על אימי נופלת אלי.
אני כבר דפקתי על הרבה דלתות , פניתי לביטוח לאומי,לשכת הרווחה ,האגדוה למלחמה בסרטן , אבל הכול לריק .
גם פתחתי לאימי קרן לתרומות בארגון "חברים לרפואה" בבני ברק.
הנה קישור לקרן של אימי ב"חברים לרפואה" :
http://www.haverim.org.il/funds/one_fund/52.htm
אני לא יכולה לעמוד בהוצאות המטורפות של תרופות שמחזיקות את אימי בחיים .
אני צריכה להחזיק את אימי בחיים , כמה שניתן ולהילחם עד הסוף .
כל שקל ייתן לאימי עוד שעה ועוד יום של חיים .
המצב מאוד קשה,ואני נלחמת כל יום מחדש .
איך אני אומרת ,
אני צריכה לעמוד ליד הקבר שלה ,
שהיא תדע שאני עשיתי את כל 100 אחוז שיכולתי בשבילה .
הפחד הכי גדול שלי , שאימי תמות רק בגלל שלא היה לי כסף לקנות לאימי תרופות שהיא צריכה .
אם יש צורך , אני אשלח לך מסמכים רפואיים של אימי , לפי בקשתך .
האם אתה יכול ליעץ לי בבקשה , מה עוד ניתן לעשות ? להן לפנות ?
נ כות בביטוח לאומי לא ניתן לעשות - כי לא רצו לדבר עם אימי .
שאלו אותה בת כמה היא - ואמרנו שהיא בת 68 , אז לא מגיע לה .
כי נכות רק עד גיל 62 .
האגודה למלחמה לסרטן , עם כל הכבוד לה , היא לא נלחמת עבור החולים - עבור אלה שעוד ניתן לעזור ולהחזיק אותם על ידי התרופות - שהתאים הסרטניים לא יתפשטו. האגודה למלחמה בסרטן - עושים טיולים וימי כיף לחולים , כדי לעשות את הימים האחרונים שלהם יותר וורודים ויפים , וכדי שבני משפחה של החולים ירגישו טוב , שלפחות לפני המוות בני משפחה "עשו חיים " בחו"ל אני מצטערת אם אני פוגעת ברגשות של מישהו , אבל הרי האוגדה מגייסת המון כספים ב"הקש בדלת " - איפה הולכים כל הכספים האלה ? כאשר אני פניתי אליהם לעזרה לתרופות של אימי , הם סירבו לעזור לה תלמה אגודה למחלמה בסרטן לא נלחמת עבור כל אלה שרק מבקשים עזרה לתרופות מצילות חיים ? האם חיים שווים פחות מטיול בחו"ל או יום כיף? ?מה עוד ניתן לעשות כדי שלאימי יהיה מימון לתרופות שלה אולי אתה יכול להפנות , לייעץ . אשמח לשמוע ממך ,אדוני
אם זה ייתן לאימי עוד יום של חיים , אז התברכנו ...
תודה רבה לך , מכל הלב .
בשמי ובשם אימי
Re: הצלת חיים של אימי
נשלח על ידי עו"ד עמיקם חרל"פ נכתב ב 14/05/2009שלום לך
קראתי בעיון ובצער את פנייתך. אולם , מבחינה משפטית גרידא אינני רואה כל פיתרון .ניתן לפנות לקו"ח (קופת חולים) בפניה לפנים משורת הדין ולא אחת יש אוזן קשבת בועדות החריגים.
אחולי לבריאות והחלמה
עמיקם חרל"פ עו"ד