הצלת חיים של אימי
מנהלי הפורום

עו"ד עמיקם חרל"פ

מומחה לתביעות נזיקין וביטוח.

עו"ד חרל"פ משמש גם כיועץ לגופים שונים בתחום הניזיקין מרצה במסגרת של ארועים מאופיינים בקשר למשפט רפואה, ביטוח ונזקי גוף למיניהם וכן במסגרת קורסים של לשכת עורכי הדין.

לזכותו של עו"ד חרל"פ תקדימים שונים בתביעות נזיקין כגון הארכת תוחלת שנות עבודה במקצועות מסויימים עד גיל 70 (פרשת אבני ז"ל) ואחרים.

מאמרים

רשלנות ותביעות

סוכן ביטוח רני ברוכשטיין

מבעלי סוכנות הביטוח ברוכשטיין ביטוחים ופיננסים, הסוכנות פועלת בכל תחומי הביטוח כבר כ-40 שנה.

מאמרים

מחלת הסרטן בעיניים ביטוחיות

הטבות לחולי סרטן

אובדן כושר עבודה

פורומים

יצירת קשר

הצלת חיים של אימי

באדיבות איזבלה עודכן לאחרונה 14/05/2009 06:33
חזור ל - פורום רשלנות רפואית וזכויות החולה בביטוח

הצלת חיים של אימי

נשלח על ידי איזבלה נכתב ב 13/05/2009

שלום לך אדוני ,

אני מבקשת לשמוע ממך לייעוץ .     
                                                                               לפני כשנה וחצי אימי חלתה בסרטן ,היא עברה 3 ניתוחים , 7 אשפוזים ,כימותרפיה .ולעשות את הסיפור שלי קצר , נכון לעכשיו אני קונה לאימי המון תרופות שהם מחוץ לסל הבריאות , הסכומים של תרופות פשוט מטורפים - לחודש מגיעים לכמה אלפי שקלים .

נכון להיום – אימי לוקחת 43 כדורים ליום + זריקות פעמיים בשבוע כדי להמשיך לחיות ,כדי להמשיך להחזיק מעמד.

אני בת יחידה , אבא שלי נפטר לפני 14 שנה.

בגלל ההוצאות הגדולות על תרופות של אימי, הגענו למצב מאוד קשה , שאפילו אין לנו אוכל בבית . כל האחריות על אימי נופלת אלי.

אני כבר דפקתי על הרבה דלתות , פניתי לביטוח לאומי,לשכת הרווחה ,האגדוה למלחמה בסרטן , אבל הכול לריק .
גם פתחתי לאימי קרן לתרומות בארגון "חברים לרפואה" בבני ברק.

הנה קישור לקרן של אימי ב"חברים לרפואה" :

http://www.haverim.org.il/funds/one_fund/52.htm

אני לא יכולה לעמוד בהוצאות  המטורפות של תרופות שמחזיקות את אימי בחיים .

אני צריכה להחזיק את אימי בחיים , כמה שניתן ולהילחם עד הסוף .
       כל שקל ייתן לאימי עוד שעה ועוד יום של חיים .
     המצב מאוד קשה,ואני נלחמת כל יום מחדש .

איך אני אומרת ,
      אני צריכה לעמוד ליד הקבר שלה ,
       שהיא תדע שאני עשיתי את כל 100 אחוז שיכולתי בשבילה .

הפחד הכי גדול שלי , שאימי תמות רק בגלל שלא היה לי כסף לקנות לאימי תרופות שהיא צריכה .

אם יש צורך , אני אשלח לך מסמכים רפואיים של אימי , לפי בקשתך .

האם אתה יכול ליעץ לי בבקשה , מה עוד ניתן לעשות ? להן לפנות ?

נ        כות בביטוח לאומי לא ניתן לעשות - כי לא רצו לדבר עם אימי .

שאלו אותה בת כמה היא - ואמרנו שהיא בת 68 , אז לא מגיע לה .

כי נכות רק עד גיל 62 .

האגודה למלחמה לסרטן , עם כל הכבוד לה , היא לא נלחמת עבור       החולים    - עבור אלה שעוד ניתן לעזור ולהחזיק אותם על ידי התרופות -    שהתאים          הסרטניים לא יתפשטוהאגודה למלחמה בסרטן -  עושים טיולים וימי        כיף לחולים , כדי לעשות את הימים האחרונים שלהם יותר וורודים ויפים , וכדי  שבני משפחה של החולים ירגישו טוב , שלפחות לפני המוות בני משפחה "עשו חיים " בחו"ל 

אני מצטערת אם אני פוגעת ברגשות של מישהו , אבל הרי האוגדה מגייסת המון כספים ב"הקש בדלת " - איפה הולכים כל הכספים האלה ?

כאשר אני פניתי אליהם לעזרה לתרופות של אימי ,  הם סירבו לעזור לה 

תלמה אגודה למחלמה בסרטן לא נלחמת עבור כל אלה שרק מבקשים עזרה לתרופות מצילות חיים  ?

האם חיים שווים פחות מטיול בחו"ל או יום כיף?

?מה עוד ניתן לעשות כדי שלאימי יהיה מימון לתרופות שלה      

אולי אתה יכול להפנות , לייעץ .           

אשמח לשמוע ממך ,אדוני

אני קורסת וזועקת לעזרתך.
        אם זה ייתן לאימי עוד יום של חיים , אז התברכנו ... 

תודה רבה לך , מכל הלב .
בשמי ובשם אימי

Attachments

Re: הצלת חיים של אימי

נשלח על ידי עו"ד עמיקם חרל"פ נכתב ב 14/05/2009

שלום לך
קראתי בעיון ובצער את פנייתך. אולם , מבחינה משפטית גרידא אינני רואה כל פיתרון .ניתן לפנות לקו"ח (קופת חולים) בפניה  לפנים משורת הדין ולא אחת יש אוזן קשבת בועדות החריגים.
אחולי לבריאות  והחלמה
עמיקם חרל"פ עו"ד