קווי מתח גבוה וסרטן
מנהלי הפורום

עו"ד עמיקם חרל"פ

מומחה לתביעות נזיקין וביטוח.

עו"ד חרל"פ משמש גם כיועץ לגופים שונים בתחום הניזיקין מרצה במסגרת של ארועים מאופיינים בקשר למשפט רפואה, ביטוח ונזקי גוף למיניהם וכן במסגרת קורסים של לשכת עורכי הדין.

לזכותו של עו"ד חרל"פ תקדימים שונים בתביעות נזיקין כגון הארכת תוחלת שנות עבודה במקצועות מסויימים עד גיל 70 (פרשת אבני ז"ל) ואחרים.

מאמרים

רשלנות ותביעות

סוכן ביטוח רני ברוכשטיין

מבעלי סוכנות הביטוח ברוכשטיין ביטוחים ופיננסים, הסוכנות פועלת בכל תחומי הביטוח כבר כ-40 שנה.

מאמרים

מחלת הסרטן בעיניים ביטוחיות

הטבות לחולי סרטן

אובדן כושר עבודה

פורומים

יצירת קשר

קווי מתח גבוה וסרטן

באדיבות אלה טל עודכן לאחרונה 05/10/2008 14:13
חזור ל - פורום רשלנות רפואית וזכויות החולה בביטוח

קווי מתח גבוה וסרטן

נשלח על ידי אלה טל נכתב ב 24/09/2008

לכבוד עו"ד עמיקם

שמי אלה  ואני הועסקתי בבית הספר שבו עוברים קווי מתח גבוה, שלי נראה שכתוצאה מכך חליתי בסרטן. שאלתי היא האם נראה לך שאוכל לתבוע את בית הספר על כך למרות שהתרעתי מיום הראשון שהגעתי לבית הספר לפני כ14 שנה שקווי המתח מסוכנים ואף שלחתי מכתב למשרד החינוך לא פעם אחת.

ממתינה לתשובתך

המהירה

בכבוד רב

אלה

Re: קווי מתח גבוה וסרטן

נשלח על ידי עו"ד עמיקם חרל"פ נכתב ב 05/10/2008

אלה טל נכתב על-ידי

לכבוד עו"ד עמיקם

שמי אלה  ואני הועסקתי בבית הספר שבו עוברים קווי מתח גבוה, שלי נראה שכתוצאה מכך חליתי בסרטן. שאלתי היא האם נראה לך שאוכל לתבוע את בית הספר על כך למרות שהתרעתי מיום הראשון שהגעתי לבית הספר לפני כ14 שנה שקווי המתח מסוכנים ואף שלחתי מכתב למשרד החינוך לא פעם אחת.

ממתינה לתשובתך

המהירה

בכבוד רב

אלה

לאלה שלום
כדי להשיב לשאלתך יש צורך לקבל נתונים ברורים על קירבה לקרקע היקף , עצמה וכיוב ואז ניחתן לבדוק אם יש קשר בכלל או במקרה ספציפי זה. אם אקבל נתונים מדויקים אשתדל לערוך בדיקה ראשונית.
עמיקם חרל"פ עו"ד